Mάθε το «κόλπο» για να ξεπαγώνεις το βούτυρο στο πι και φι

Σχεδόν σε όλες τις συνταγές για γλυκά θα διαβάσετε την παραπάνω οδηγία: «Το βούτυρο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου».

Ωστόσο, πολλές φορές έχει τύχει να ξεχάσουμε να βγάλουμε εγκαίρως το βούτυρο και να μην πρόλαβε να ξεπαγώσει αρκετά.

Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Για να σας πετύχει και η συνταγή;

Απλά, παίρνετε τον τρίφτη και τρίβετε το βούτυρο, όπως κάνετε με το τυρί. Και να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια κανονικά στην εκτέλεση της συνταγής. Και με το ίδιο αποτέλεσμα.

Comments

comments

About author

Σοκολατάκια κόσμημα!

Μια πιό glitter εκδοχή της σοκολάτας…!! Αγαπάμε σοκολάτα, αγαπάμε τα γυαλιστερά πραγματάκια(ε, κορίτσια είμαστε!) , τα ενώνουμε?? Φτιάχνουμε σοκολατάκια-μικρά κοσμήματα… Θα χρειαστείτε Λευκή σοκολάτα Χρώματα ...