Υλικά ( 60 – 80 κομμάτια)
150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ (αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο σε μικρά κομματάκια
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις ανακατεμένο με 1/3 κουταλάκι μαγειρική σόδα
Λίγο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας γάλα (ίσως χρειαστεί παραπάνω θα το δούμε στην διαδικασία)
Διαβ’αστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook..
Privacy Overview
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.