Υλικά ( 4 άτομα)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας
1 κουταλιά ελαιόλαδο
500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια
Αλάτι – Πιπέρι
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
1 φλιτζάνι του τσαγιού σκούρο (μπρούσκο) κρασί ή μαυροδάφνη
1 φύλλο Δάφνης
3 κόκκους γαρύφαλλο
5 κόκκους μπαχάρι
7 κόκκους μαύρο πιπέρι
1 ξυλάκι κανέλα ή 1/3 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη
1 κουταλάκι πάρπικα γλυκιά
3 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα στον τρίφτη
½ κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι
Ενα πακέτο χοντρό μακαρόνι για παστιτσάδα ή μακαρόνι για παστίτσιο
Τριμμένο κεφαλοτύρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη
Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook…
Privacy Overview
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.