Μπιφτεκάκια με πουρέ γλυκοπατάτας!

0

Υλικά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά (μερικές φορές τον κάνω ανάμεικτο με χοιρινό ή αρνίσιο)
1 μεγάλο κρεμμύδι στον χοντρό τρίφτη
1 ντομάτα στον χοντρό τρίφτη
1 καρότο στον λεπτό τρίφτη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτη βρώμη μουλιασμένη για 5 λεπτά σε κρύο νερό.
1 αβγό
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο για το μείγμα και 2 επιπλέον για το σοτάρισμα του κρεμμυδιού.
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (αφαιρουμε το φύτρο απο το κέντρο της σκελίδας)
Αλάτι – Πιπέρι
Για τον πουρέ
1 γλυκοπατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
1/2 ποτήρι γάλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο
Μια τσιμπιά μοσχοκάρυδο τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook….

Comments

comments

About author

No comments