Ζώδια-προβλέψεις για Σάββατο 27/6

18954-zodiacs-are-a-changin-putyourjammieson-tattoo-design-1280x1280-1050x1050

Το Σάββατο, κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε κάποια καινούργια ή επιπλέον εργασία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσετε στενά τις επαφές σας με άτομα από κοντά και μακριά, επειδή μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για γεγονότα που θα αποβούν σημαντικά για εσάς.

Θα είναι μια…

καλή μέρα σε ότι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις. Σήμερα να περιμένετε ένα ευχάριστο γεγονός ή νέα, σχετικά με κάποιο παιδί.

Οι συγκρούσεις στην οικογένεια αυτών που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να συνδέονται με κάποιον άντρα ή να προκληθούν από τις πράξεις τους. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, πιθανόν να έχουν οικογενειακές δυσκολίες που θα προκληθούν από κάποιο άτομο, από ζήλεια και τα λοιπά. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, οπότε αποφύγετε τις διασκεδάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα ευχαριστηθείτε με κάποια νέα, ένα τηλεφώνημα, ένα γράμμα ή μια συνάντηση με κάποιον από άλλο μέρος. Η μέρα φέρνει επιτυχίες που μπορεί να προέλθουν από άγνωστα άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε χρήματα που θα σχετίζονται με νέα που θα σας χαροποιήσουν. Σήμερα μπορεί να έχετε οικονομικές δοσοληψίες με κάποιον που μένει κοντά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χαρείτε από απροσδόκητα κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

About author