New

Τα πιο τέλεια Σοκολατένια μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας!

1

sokolatenia_mpiskota_me_kommatia_sokolatas_2

Υλικά

 

  • 400γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 400γρ. βούτυρο
  • 500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 125γρ. κομματάκια λευκής κουβερτούρας
  • 150γρ. σταγόνες κουβερτούρας
  • τρούφα πολύχρωμη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

 

  • Χτυπάμε το βούτυρο με το μίξερ στην δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφτατέψει. Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά ενώ ανακατεύουμε με το χέρι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και κουβερτούρας και ανακατεύουμε με τη βοήθεια σπάτουλας.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC και πλάθουμε τα μπισκότα. Φτιάχνουμε μπισκότα με διάμετρο περίπου 5-6 εκατοστά, τα απλώνουμε σε λαδόκολλα. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και πολύχρωμη τρούφα, πασπαλίζουμε τα μπισκότα πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για 13- 15 λεπτά.
  • Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρουμε. Διατηρούμε σε δοχείο αεροστεγώς κλεισμένα.

cooklos.gr

 

 

Comments

comments

About author