Μεταμορφώστε τη συρταριέρα της γιαγιάς σε ένα έπιπλο design!

0

Συντακτ_151025214755

Πόσο πολύ μπορεί να έχετε βαρεθεί την παλιά συρταριέρα που πήρατε από το πατρικό σας ή που αγοράσατε στην αρχή του γάμου σας; Αν έχουν περάσει χρόνια και χρόνια από τότε, μία αλλαγή θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τη συρταριέρα. Δείτε πώς θα την ανανεώσετε οικονομικά και εύκολα!
Τι θα χρειαστείτε
•Μια καλή εκτύπωση (σε καλή ανάλυση) της φωτογραφίας που έχετε επιλέξει, στις διαστάσεις της πρόσοψης της συρταριέρας
•Ένα μεγάλο κομμάτι λευκό χαρτί
•Κόλλα ντεκουπάζ (μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα χαρτικών και κατασκευών)
•Μια βούρτσα για να απλώνετε την κόλλα
•Ένα κοπίδι
Ξεκινήστε απλώνοντας τη φωτογραφία στο πάτωμα. Κόψτε το λευκό χαρτί σε τόσα ίσα μέρη όσα είναι και τα συρτάρια της συρταριέρας σας. Φροντίστε τα κομμάτια να ταιριάζουν ακριβώς στο κάθε συρτάρι.

Στη συνέχεια κόψτε προσεκτικά τη φωτογραφία σας βάζοντας από πάνω το λευκό χαρτί και κόβοντάς την με γνώμονα το χαρτί.
Έπειτα, γυρίστε από την ανάποδη τα κομμάτια της φωτογραφίας και απλώστε στο καθένα από αυτά κόλλα ντεκουπάζ. Κολλήστε τα προσεκτικά ένα-ένα πάνω στα συρτάρια. Αν τα συρτάρια σας έχουν βιδωμένα πόμολα, ξεβιδώστε τα πριν κάνετε όλη τη διαδικασία και αφού κολλήσετε τη φωτογραφία, βιδώστε τα ξανά. Αν δεν ξεβιδώνονται τα πόμολα θα πρέπει να κόψετε τη φωτογραφία στη μέση και να κολλήσετε το κάθε μέρος ξεχωριστά και γύρω από το πόμολο. Φροντίστε να ταιριάξει καλά και μην αφήσετε φυσαλίδες αέρα κάτω από τη φωτογραφία.
Τέλος, κόψτε με το κοπίδι ό,τι περισσεύει. Αυτό που θέλετε είναι η φωτογραφία σας να έχει συνέχεια. Από πάνω περάστε 1 ή 2 στρώσεις ντεκουπάζ (η κόλλα αυτή είναι διαφανής, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα αλλοιώσει τη φωτογραφία σας) και μόλις στεγνώσει τοποθετήστε το κάθε συρτάρι στη θέση του. Τέλεια δεν είναι;
spirossoulis.com
Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

About author

No comments

Συντακτ_160221140733

Λαχταριστά λουκουμαδάκια με ανθότυρο!

Τα λουκουμαδάκια αλλιώς… Μικρά λαχταριστά μπαλάκια από ανθότυρο, βουτηγμένα σε «κουρκούτι» από γάλα και πορτοκάλι που τηγανίζονται, πασπαλίζονται με σουσάμι και τέλος περιχύνονται με μέλι. ...