Υλικά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά (μερικές φορές τον κάνω ανάμεικτο με χοιρινό ή αρνίσιο)
1 μεγάλο κρεμμύδι στον χοντρό τρίφτη
1 ντομάτα στον χοντρό τρίφτη
1 καρότο στον λεπτό τρίφτη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτη βρώμη μουλιασμένη για 5 λεπτά σε κρύο νερό.
1 αβγό
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο για το μείγμα και 2 επιπλέον για το σοτάρισμα του κρεμμυδιού.
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (αφαιρουμε το φύτρο απο το κέντρο της σκελίδας)
Αλάτι – Πιπέρι
Για τον πουρέ
1 γλυκοπατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
1/2 ποτήρι γάλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο
Μια τσιμπιά μοσχοκάρυδο τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook….
Privacy Overview
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.