Φτιάξτε πεντανόστιμα κριτσινάκια ολικής άλεσης με ελιά

0

kritsinia-olikis-alesis-750x400

Η συνταγή αυτή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμά της θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά…

1 ποτήρι κρασί λευκό

½ ποτήρι ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο

αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του

και κομματάκια ελιάς της αρεσκείας σας

Παρασκευή

Ρίχνουμε σε λεκανίτσα το κρασί και το λάδι και σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια σας. Τέλος, ρίχνουμε και τις ελιές. Πλάθουμε λεπτά ραβδάκια ή μπαστουνάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 170-175ο για 15-20 περίπου λεπτά. Να προσέξετε να μην σας αρπάξουν.

Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

About author

No comments