Χτυπήστε το βούτυρο στο μίξερ, να ασπρίσει και να αφρατέψει.Ρίξτε το αλάτι και τη βανίλια .
Προσθέστε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα της άχνης-κακάου, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ σας. Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα σας προσθέστε τελευταία την μερέντα.
Βάλτε για 10 λεπτά το μίγμα στο ψυγείο, να σφίξει λίγο και να μπορεί να κρατήσει τα σχέδια (αν το βάλετε σε κορνέ).
Γαρνίρετε με την λαχταριστή κρέμα μερέντας τα cupcake σας. (ταιριάζει με πολλές γεύσεις cupcake, αν και με απλά cupcake βανίλιας πιστεύω ότι αναδεικνύεται όλη η σοκολατένια αδυναμία μας!)
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν γέμιση σε τούρτες, ή σε όποιο άλλο γλυκό σας οδηγεί η έμπνευση σας!
Καλές ζαχαροδημιουργίες!
Ελένη Κατσαράκη-Μπράμου
Βρείτε την Ελένη στην σελίδα της Lena’s cakes στο facebook,στo etsy, αλλά & στο site της lenascakes.gr!
Διαβάστε επίσης:
ΦΤΙΑΞΑΜΕ CUPCAKES ΜΕ FROSTING..ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!