New

Λαχταριστό παγωτό σάντουιτς!

0

Υλικά

1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί φυτική σαντιγή
4 βανίλιες
1 σφηνάκι λικέρ περγαμότο
1/2 κουτί γάλα πλήρες  παγωμένο (θα μετρήσουμε με το κουτί της σαντιγής )
2 πακέτα μπισκότα πτίμπερ

Βάζουμε το εβαπορέ και το ζαχαρούχο στην κατάψυξη για 40 λεπτά να παγώσουν.[wp_ad_camp_4]

Μετράμε μισό κουτάκι παγωμένο πλήρες γάλα (με το κουτί της σαντιγής) και χτυπάμε την σαντιγή σε ένα μπολ να αφρατέψει

Αφού έχουν παγώσει τα γαλατά μας

χτυπάμε σε μπολ το ζαχαρούχο

και σε ένα άλλο το εβαπορέ έτσι ώστε να αφρατέψουν.

Έπειτα ενώνουμε και τα γάλατα με τη σαντιγή σε μια μεγάλη λεκάνη προσθέτουμε τις βανίλιες και το λικέρ και χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας.

Παγώνουμε για 40 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το χτυπάμε 1 μόνο φορά καλά να αφρατέψει και αυτό ήταν.Τώρα έχουμε 2 επιλογές

1) το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και όταν είναι έτοιμο

σερβίρουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με γλυκό του κουταλιού ,η σιρόπι σοκολάτας ,ή ξηρούς καρπούς (εγώ δεν έβαλα τίποτα γιατί ήθελα να δείτε την υφή του παγωτού)     ή

 στρώνουμε σε ένα ταψί (εγώ εδώ χρησιμοποίησα 2 τάπερ) μπισκότα πτίμπερ.

Όταν έχει στερεοποιηθεί το παγωτό μας, όχι  να έχει τελείως παγώσει το απλώνουμε πάνω στα μπισκότα και επάνω του βάζουμε μπισκότα πάλι.Αφήνουμε να παγώσει .Έπειτα

IMG_0733

χωρίζουμε με μαχαίρι τα σαντουιτσάκια μας και σερβίρουμε!!!!

cretatrapezomata.blogspot.gr

Comments

comments

About author

No comments

th-apallageite-katakratisi-ugrwn1[1]

Αντιμετωπίστε την κατακράτηση υγρών!

Πολλές φορές έχουμε ακούσει να λένε ορισμένοι ότι έχουνε εμφανίσει κατακράτηση και δυσκολεύονται να χάσουν βάρος. Τι σημαίνει πραγματικά ο όρος κατακράτηση…Η κατακράτηση ερμηνεύεται από ...